Företagspresent/gåvokort till kunder eller anställda

Företagspresenter eller gåvokort med delikatesser till anställda och kunder är alltid en uppskattad gåva. Det stärker samarbetet samtidigt som man visar sin uppskattning.

Vi har färdiga förslag i olika prislägen men kan också hjälpa till att skräddasy presenter efter era önskemål och behov. 

Kontakta oss så hjälper vi er att fixa era gåvor.

Leverans kan också ordnas efter överenskommelse.

Nedan syns ett axplock av vad vi kan erbjuda i presentlådorna.

Vi fixar presenter så de blir personliga för mottagaren efter era önskemål! 


Kaltbach Creamy är en hårdost från Lucerne i Schweiz. Osten tillverkas av pastöriserad komjölk och lagras i 4-5 månader. I sandstensgrottan Kaltbach lagrar man denna osten som på senare år blivit en svensk favorit. I osten, som smakmässigt kan liknas mellan en kombination av de schweiziska klassikerna Gruyère och Appenzeller, har man adderat lite grädde i produktionen vilket gör den extra krämig.

Hugo Special är en hårdost från Ljung i västra Sverige. Osten tillverkas på pastöriserad komjölk och lagras minst 12 månader. Hugo Special lagras på vårt mognadslager i Bredöl strax utanför Nossebro där den efter lagringen svartvaxas innan det är dags att njuta av den. Med denna förädling blir smaken lite kraftigare än hos en vanlig hushållsost. Den får också en något mer påtaglig sälta men behåller den härliga gräddigheten som är så typisk för den populära hushållsosten.

Härligt spröda frökex bakat helt på naturliga råvaror. Fullproppade med nyttiga fibrer och frön är kexen både goda och hälsosamma.

Marmelad från Provence i södra Frankrike. Paprika, Hallon och Cayenne – Kan vara vår godaste marmelad, passar lika bra till lufttorkad och rökt chark som till alla ostar!

Gruyére

Smaken kan beskrivas som nötig, fruktig och med viss smörighet och sälta. Gruyère är en typisk ost till ostfondue och helt underbar att avnjuta bara som den är i stavar både före och efter middagen.

Muddus goda vildmarksglögg

Med smak av lingon, blåbär och tranbär.

Finns även Blåbä, vanilj och Norrskensglögg